• tussen-de-regels.nl© 2013 •

CONTACT

 

 

Wat kun je van Tussen De Regels verwachten? Al vanaf het eerste contact merkt u dat dat veel is!

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Een aantal voorbeelden:

 

Je bent voor jezelf begonnen en hebt leverings- en betalingsvoorwaarden nodig. Bij een advocaat kosten deze al gauw een paar honderd euro! Zelf maken dan maar?

 

- Nee, niet doen! Zelf algemene voorwaarden maken is erg onverstandig als je niet precies weet wat je doet. Voor je het weet loop je groot (financieel) risico. Je belt Tussen De Regels! Wij leveren compleet maatwerk voor leverings- en betalingsvoorwaarden, toegespitst op jouw branche en jouw wensen. Indien gewenst leveren wij ook Disclaimers (voor internetwinkels/online bedrijven) en andere noodzakelijke documenten en formulieren.

 

Je hebt een leverancier die zijn afspraken niet nakomt.

 

- Je belt Tussen De Regels. Wij stellen je dan een aantal vragen, op basis waarvan een strategie wordt bepaald om je leverancier alsnog te laten nakomen. Hoe één en ander verder verloopt hangt  af van de individuele zaak. Zoals steeds gezegd: Tussen De Regels biedt alleen maar maatwerk.

 

Je hebt een geschil met een leverancier of klant.

 

- Je belt tussen de regels. Wij stellen een aantal vragen en kunnen vrij snel bepalen of wij u kunnen bijstaan.  Wij kunnen u in ieder geval doorverwijzen naar iemand in ons netwerk.

 

Je hebt uitleg of advies nodig met betrekking tot voor jouw bedrijf geldende (overheids)regels.

 

- Je belt Tussen De Regels. Wij kunnen ingewikkelde taal voor jou begrijpelijk maken en je helpen de nodige stappen te ondernemen.

 

 

Je klant betaalt zijn rekening(en) niet

 

- Je belt Tussen De Regels. Wij verzorgen snelle, consequente, respectvolle incassowerkzaamheden. Ons doel is een betaalde rekening én een tevreden debiteur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussen De Regels

Tel.: 06 28260034

 


 

info@tussen-de-regels.nl