• tussen-de-regels.nl© 2013 •

CONTACT

 

Waarom Tussen De Regels?

Al honderden jaren bestaan er deurwaarders en incassobureaus. De wetgever heeft al honderden jaren geleden gemerkt dat behalve voor mensen die hun rekeningen niet betaalden, ook voor hen die deze rekeningen vervolgens alsnog kwamen incasseren extra regels en wetten noodzakelijk waren. Helaas blijkt dat deurwaarders en incasseerders net als 'gewone' mensen soms moeite hebben zich aan deze wetten en regels te houden.

Waar in de 'gewone mensen wereld' boetes etcetera op overtredingen staan, blijkt het zeer moeilijk om incassobureaus en deurwaarders op hun verantwoordelijkheden te wijzen. Hier schieten wetgever en -handhavers tekort. Dat tekort wil Tussen De Regels invullen.

Tussen De Regels kent de wereld van incassobureaus en deurwaarders uit eerste hand en weet dus als geen ander hoe die wereld in elkaar zit. Tussen de Regels beschikt ook over de juridische basiskennis uit die wereld en kan daarom op niveau met incasseerders en deurwaarders spreken en schrijven.

Tussen De Regels vind dat deurwaarders en incassobureaus zich veel teveel vrijheden veroorloven en hun geld niet behoren te verdienen uit het angst aanjagen. Veel mensen betalen nog steeds rekeningen verhoogd met torenhoge incassokosten vanwege de dreigende taal van de brief van het incassobureau of de deurwaarder. Dat moet afgelopen zijn.

De deurwaarder of incasseerder mag incassokosten rekenen. Natuurlijk. Maar alleen als hij daarvoor ook daadwerkelijk iets heeft gedaan. het schrijven van een brief rechtvaardigt niet zonder meer de volledige incassokosten, laat staan dat daar nog eens administratiekosten bij mogen worden gerekend!

Nederland (en daarbij horen ook de deurwaarders en incasseerders) moet wakker worden. Binnenkort daarom op deze website: Tips, trucs, links etc. Wilt u al eerder meer weten: Neem contact op! Zie contactgegevens in de rechterkolom.

 

 

 

 

Tussen De Regels

Tel.: 06 28260034

 


 

info@tussen-de-regels.nl